Personal Training

Je herkent het vast wel, je hebt besloten nu echt gezonder te gaan leven en te gaan sporten. Je begint vol enthousiasme en je volgt trouw al je trainingen, maar na verloop van tijd neemt de motivatie af en boek je weinig of zelfs geen vooruitgang meer. In plaats van dat je dan gaat trainen omdat het goed voor je is en omdat je het leuk vind, voelt het als een opgave en zie je het als een verplichting in plaats van ontspanning. Het trainen met een personal trainer kan dit voorkomen en zorgt ervoor dat je het nu wél volhoudt en wél je persoonlijke doelstellingen haalt.

Je personal trainer/coach start met het bespreken van je doelstellingen. Dit kan variëren van het verliezen van gewicht(lichaamsvet), het verbeteren van je conditie, het opbouwen van spiermassa tot het vergroten van je kracht en het werken aan een fit en gezond lichaam. Doordat iedereen verschillend is en niet dezelfde doelstellingen nastreeft, maakt je personal trainer een persoonlijk trainingsschema met een gerichte aanpak die bij jou past.
Je einddoel wordt opgedeeld in kleinere korte-termijn subdoelen. Op die manier boek je snel resultaat waarbij het behalen van ieder subdoel een stap dichter naar je uiteindelijke doel is. Om je doel te behalen is het belangrijk dat het echt klikt met je personal trainer.


We nodigen je daarom graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ja ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek


Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.

Bel me terugMail me terugBel of mail me terug