Train bij Jan Koster

het sporticoon van Delft

Jan Koster Sportclub is al jaren een begrip in delft en is de plek waar veel Delftenaren met plezier trainen tegen betaalbare prijzen. (Jan) Koster Sportclub staat bekend om zijn klantgerichtheid en zijn persoonlijke- en resultaatgerichte benadering. Onze professionele medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag op het gebied van bewegen, voeding en een gezonde levensstijl .

Wat we bieden

Bij Koster Sportclub vind u alles om te werken aan uw gezondheid en om een betere lichaamsconditie (cardio) op te bouwen en alle spiergroepen (kracht) te trainen.
Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame fitnessinstructeurs bent u verzekerd van een verantwoorde training met behulp van uw persoonlijke trainingsschema. De basis hiervoor is het intake gesprek en een fittest, waarin o.a. uw BMI, vetpercentage en metabolische leeftijd worden gemeten. Verder bespreken we uw specifieke wensen en doelstellingen.
Na de test volgt de eerste training waarin u met één van onze instructeurs samen uw persoonlijke trainingsschema doorloopt zodat u vervolgens zelf op een verantwoorde manier aan de slag kan gaan.
Mocht u daarna vragen hebben stel ze aan één van onze fitnessinstructeurs. Onze fitnessbegeleiding is bij de prijs inbegrepen.

We staan voor u klaar en heten u van harte welkom.

Al onze abonnementen zijn inclusief:

• Intake
  • Begeleiding