Nadia Kohne

Fitness instructeur

Mijn naam is Nadia Kohne, ik ben geboren en getogen in Delft op 01-12-1986. Al sinds jongs af aan is sporten mijn passie en sinds 2006 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik werkzaam als fitnessinstructrice en groepslesinstructrice Pilates. Dit begon als bijbaan maar na het volgen van de opleiding “Sport en Bewegen” ben ik fulltime werkzaam in deze sportschool.

Marjolein Herbert

Fitness instructeur

Mijn naam is Marjolein Herbert, 22 jaar en ben ISSA gecertificeerd ‘’Master Trainer’’. Ik kom uit De Lier en wilde graag buiten het Westland werken, om de theorie die ik had geleerd in de praktijk te brengen. Maar vooral om veel te leren over het begeleiden van mensen op het gebied van fitness. Koster sportclubs bied mij die mogelijkheid, vandaar dat ik hier nu sinds kort werkzaam ben. Ik werk hier als fitness instructeur, een aantal uurtjes per week. Meestal werk ik dinsdagavond en donderdagochtend. Koster sportclubs vind ik een gezellige en fijne sportschool om in te werken. Lekker de ruimte, veel apparatuur én ook nog leuke collega’s waar ik mee samen mag werken. Ik vind het heerlijk om samen met alle andere leden van Koster sportclubs de passie rondom fitness en gezondheid te delen. Hoe meer mensen dit gaan inzien, hoe beter. Want, fitness is voor iedereen!

Gregory van Velse

Fitness instructeur

Mijn naam is Gregory van Velse en ik werk als fitness instructeur bij Koster Sportclubs. Vanwege mijn passie voor sport ben ik zelf in de fitnessbranche gaan werken. Na 3 jaar te hebben getraind in de sportschool en ervaring op te hebben gedaan, ben ik mij meer gaan verdiepen in de theorie door middel van opleidingen in de fitness. Ik heb de opleidingen fitnesstrainer en personal trainer gevolgd en op dit moment ben ik bezig mij te ontwikkelen tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Omdat ik mij altijd heel erg heb geïnteresseerd in het menselijk lichaam, ben ik zelf veel op zoek gegaan naar de gedachte achter bewegingen en oefeningen om zo mijn kennis naar doelgericht trainen te vergroten. Hierdoor kijk ik altijd kritisch naar de oefeningen zodat we zo functioneel mogelijk te werk kunnen gaan. Door de altijd fijne sfeer en de gezellige mensen in de sportschool, ben ik gaan werken bij Koster Sportclubs. Voor vragen over oefeningen, voeding en personal trainen kun je altijd bij mij terecht!

Jan Koster

Eigenaar